13 Ekim 2018 Cumartesi

Volkswagen Passat NMS


Volkswagen'in en popüler modellerinden olan Passat, Kuzey Amerika, Avrupa ve Çin'de farklı araçlar olarak karşımıza çıkıyor. Saydıklarımdan sonuncusu geçtiğimiz günlerde yenilenerek tanıtıldı.

Tasarım olarak Lavida Plus'ın büyük seçeneği gibi göründüğü söylenebilecek otomobilin boyu 4.933, eni 1.836, yüksekliği 1.469, aks mesafesiyse 2.871 mm olarak açıklanıyor. Uzunluk bakımından Avrupa Passat'ından 160 mm fazlası olan otomobilin aks mesafesi de 80 mm uzamış.


MQB platformuna geçiş yapan otomobilin geniş ön panjuru, LED farları ve ince uzun yapıya sahip LED stoplarına bakınca Arteon havası da sezilebiliyor. Yatık C sütunu, büyük jantlar ve sahte egzoz çıkışları dinamik görünüme katkıda bulunuyor.

İç mekanında da Lavida Plus çizgileri görmek mümkün olan araçta dijital gösterge paneli, orta konsolun üzerine alınmış dokunmatik ekran, şık görünen deri döşemeler, ahşap kaplama ve farklı trim parçaları dikkatlerden kaçmıyor.


Kaputu altında ilk etapta sadece 2 litre haicmli TSI motor kullanılacak olan otomobilin 186 ve 220 beygir güç üretebilen iki seçeneği bulunacak. İlerleyen tarihlerde aileye katılacak olan hibrit modelde 1.4 litre hacimli TSI motor görev yapacak ve elektrik motoruyla birlikte 211 beygir güç, 400 Nm tork üretilebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder