19 Eylül 2018 Çarşamba

Seat Tarraco

Volkswagen grubunun sürekli genişleyen SUV gamına yeni bir araç katıldı. Bu sefer İspanya'dan gelen modelin ismi Tarraco. Markanın en büyük otomobili olan bu model yedi kişilik oturma kapasitesiyle öne çıkıyor.


Dışarıdan bakıldığında Seat'ın yavaş yavaş değişmeye başlayan tasarım anlayışını yandıttığı söylenebilecek modelde altıgen ön panjur, ince yapılı LED farlar, sportif görünümlü bir tampon, büyük jantlar ve bagaj kapağını boydan boya geçen stoplar görülebiliyor.

İç mekanda da grubun ağırbaşlı havası korunsa da dijital gösterge paneli, ahşap kaplamalar ve arkası boşaltılmış dokunmatik ekran gibi detaylar Tarraco'yu kardeşlerinden ayırıyor. Orta konsolda aşağıya alınan havalandırma ızgaraları da köşeli tasarımlarıyla öne çıkıyor.


Kaputu altında 1.5 ve 2 litre hacimli ünitelere yer veren araçta bu hacimli benzinli motorlar 150 ve 190 beygir güç üretebilirken sadece 2 litre hacimle sunulan Diesel üniteler de aynı güç çıkışlarına sahip. Donanım ve motor seçeneğine göre 6 ileri vitesli manuel veya 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman sunulurken önden veya dört tekerlekten çekiş de donanıma eklenebiliyor. İlerleyen yıllarda 2 litre hacimli, benzinli motorun 245 beygir güç üretebilen seçeneği de sunulacak.

3 yorum: