20 Haziran 2018 Çarşamba

Volvo S60


Volvo'nun merakla beklenen sedan modeli S60'ın yeni nesil örnekleri sonunda tanıtıldı. A.B.D.'de üretilen ilk Volvo modeli olacak bu otomobilin donanımında Diesel motorlar bulunmayacağı ilk başta açıklandı.

Aslında tasarım olarak büyük bir sürpriz sunmayan S60'ın ön bölümü, birkaç ay önce tanıtılan V60'ın aynısı. Diğer yeni nesil Volvo modellerinin şık farlarına sahip olan otomobilin donanım seviyesine göre tampon ve jantları farklılık gösterirken arka kısım S90'dan alınmış gibi duran LED stoplara sahip.


İç mekanda da diğer Volvo modellerine göz kırpan otomobilde dijital gösterge paneli, büyük dokunmatik ekran ve sade görünümlü yaşam alanı dikkat çekiyor. Aracın donanımına Bowers & Wilkins ses sistemi ve açılabilir panoramik cam tavan eklenebiliyor.


Kaputu altında ilk etapta 2 litre hacimli benzinli motorlar bulunacak olan S60'ta bu araçlar T5 ve T6 olarak adlandırılırken T6 Twin Engine AWD ve T8 Twin Engine AWD isimli şarj edilebilir hibrit araçlar sırasıyla 340 ve 400 beygir güç üretebilecek. İkinci motor seçeneği Polestar paketi sayesinde 415 beygir güce ve Brembo marka frenlere sahip olabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder