10 Mayıs 2018 Perşembe

Mercedes-Benz A180d



Mercedes'in yeni nesil A Serisi yeni motoruna kavuştu. Tanıtımından bu yana Renault ile birlikte geliştirilen benzinli bir motora sahip olan otomobil şimdi de önceki nesilde de görev yapan 1.5 litre hacimli Diesel üniteye kavuştu.

Görünümünde bir farklılık olmayan otomobilin motoru 116 beygir güç, 260 Nm tork üretebiliyor. 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla birlikte 0'dan 100 km/s sürate 10.5 saniyede ulaşabilen aracın maksimum sürati de 202 km/s.

2 yorum:

  1. Öncelikle blogunuz çok güzel. Emeğinize sağlık. Mercedes'in Renault ile beraber motor geliştirmesi tüketici için marka konusunda endişeler yaratıyor diye düşünüyorum. Elbette pek çok marka yapıyor lakin direk motor konusunda bu iki markanın bir araya gelmesi Mercedes alıcılarını etkilemez mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markanın genel durumunu bir kenara bırakıp motorlarına bakılırsa aslında sorun olmaması lazım. Bir miktar müşterinin olumsuz etkilenmesi muhtemel fakat Mercedes gibi bir firmanın motor gibi önemli bir parça konusunda araştırmasını iyi yapacağını da unutmamak gerek.

      Sil