11 Mayıs 2018 Cuma

Brabham BT62


Brabham geri dönüyor. Pistlerin ünlü ekibinin ilk otomobili pistlere özel olsa da yol versiyonunun üretimi de düşünülüyor. Performans detayları açıklanmamış olan aracın elimizdeki verileriyse etkileyici.

Karbon fiber gövdeye sahip olan otomobilin tasarımında birçok hava giriş ve çıkışı dikkat çekerken dev splitter, yan etek, spoiler ve difüzör, yarış aracı havasını pekiştirmiş. LED stoplar ve merkezi yerleşime sahip egzoz çıkışları, 18 inç çaplı, tek bijonlu jantlara eşlik ediyor.


İç mekanda lüksten kaçınan otomobilde tam boy takla kafesi, yerinden sökülebilen ve birçok kumandaya sahip olan direksiyon simidi, gövdeyle birmiş gibi görünen özel koltuklar, 6 noktadan bağlantılı emniyet kemerleri, dijital gösterge paneli ve büyük düğmelere sahip orta konsol gibi detaylar görülebiliyor.

Kaputu altında Brabham tarafından geliştirilmiş, atmosferik emişli, 5.4 litre hacimli bir V8 motor bulunan BT62, 710 beygir güç, 666 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli, sıralı şanzımana sahip olan modelin detaylı verileriyse açıklanmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder