12 Mayıs 2018 Cumartesi

Aston Martin DB11 AMR


Aston Martin DB11 ailesi genişlemeye devam ediyor. İngiliz markanın Nürburgring'deki performans merkezinin açılışında tanıtılan DB11 AMR, ailenin en güçlüsü olarak dikkat çekiyor.


Dışarıdan bakıldığında büyük değişiklikler sunmadığı görülen otomobilin kromajlı parçaları ya piyano siyahına boyanmış ya da karbon fiberden üretilmiş bir şekilde sunulmakta. 20 inç çaplı jantlar da siyaha boyanırken stoplar koyulaştırılmış. Ayrıca neon sarı detaylar da kaliperler gibi yerlerde dikkat çekiyor.

İç mekanında daha da az değişiklik bulunan otomobilin koltukları ve kapı eşiklerinde AMR logoları bulunurken direksiyon sistemi daha sportif bir şekle bürünmüş. Neon sarısı detaylar bu kısımda da gözlerden kaçmıyor.


8 ileri vitesli şanzımanı yeniden programlayan Aston Martin adaptif süspansiyon sistemini daha sert bir şekilde ayarlarken limitli kaydırmalı diferansiyel de standart olarak sunulmuş.

Kaput altında yer alan çift turbo beslemeli, 5.2 litre hacimli V12 motor artık 639 beygir güç, 700 Nm tork üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 3.7 saniyede ulaşabilen aracın maksimum sürati de 334 km/s'e ulaşmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder