11 Mart 2018 Pazar

SsangYong e-SIV


Bu yıl Cenevre'de konsept sergileyen üreticiler arasında SsangYong da bulunuyor. Arazi araçlarıyla ünlenen Kore merkezli üreticinin elektrikli SUV konsepti yakın geleceğin habercisi gibi.


Gizli kapı kolları ve yerlerine kamera geçen yan aynaları bir kenara bırakırsak seri üretime yakın bir görünümü olan aracın özellikle burun ve çamurluk bölümlerine bakıldığında markanın diğer modellerne göndermeler yapıldığı görülebiliyor.

Kapalı bir ön panjur ve ince yapılı LED farlara sahip olan konseptin ön tamponu altına bir splitter konumlandırılmış. Aerodinamik jantlar, çift parçalı spoiler ve arka tamponun altında yer alan difüzör de gözden kaçmazken kalın C sütunu ve arka bölümü kaplayan LED stoplar seri üretimde de karşımıza çıkabilir.


Dört kişilik oturma kapasitesi sunan e-SIV'in iki kollu direksiyon simidinin arkasında yer alan dijital ekran bütün konsol boyunca uzanıyor. Orta konsolu da dokunmatik bir panelden oluşan modelin yaşam alanında açık renkler kullanılmış.

4.460 mm boya, 1.870 mm genişiliğe, 1.630 mm yüksekliğe ve 2.675 mm aks mesafesine sahip olan aracın 190 beygir güç üretebilen elektrik motoru ve 61.5 kWh kapasiteli pilleri 450 km'ye kadar menzil ve 150 km/s maksimum sürat sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder