29 Mart 2018 Perşembe

Maserati Levante Trofeo


Maserati'nin SUV modeli Levante de New York'ta güçlenen araçlar arasına katıldı. Daha çok İtalyan markaların yarış araçlarında görmeye alıştığımız Trofeo kelimesi de gücü belli etmek için model adının sonuna eklenmiş.


Görünümü daha da agresif hale getirilen araçta siyah renkli ön panjur, daha agresif hava girişlerine sahip tampon, hava çıkışları eklenen kaput, farklı yan etekler, 22 inç çaplı jantlar, dörtlü egzoz çıkışı ve gövde rengi difüzör dikkat çekiyor.


İç mekanda da devam eden karbon fiber parça kullanımı, sportif yan destekli ön koltuklar, deri döşeme, kontrast renkli dikiş iplikleri, metal pedal seti, özel paspaslar ve V8 logolu gösterge paneli gibi detaylarla süslenmiş. Modelin donanımına Corsa sürüş modu ve kalkış kontrol sistemi eklenmiş.


Kaputunun altında, Ferrari tarafından üretilen, çift turbo beslemeye sahip, 3.8 litre hacimli bir V8 barındıran Levante Trofeo, 590 beygir güç, 730 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemini standart olarak sunan araç 0'dan 100 km/s sürate 4.1 saniyede ulaşabilirken maksimum sürat 302 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder