29 Mart 2018 Perşembe

Kia K900


Kia'nın geçtiğimiz haftalarda Kore'de K9 adıyla tanıtılan lüks modeli New York'a K900 model adıyla geldi. Aracın sadece tasarımı değil temelleri de yeni. Ayrıca aerodinamik olarak da çok başarılı.


Yuvarlatılmış hatlara sahip olan araç her açıdan daha büyük. 5.120 mm boya sahip olan otomobilin aks mesafesi de 3.1 metrenin üzerine çıkmış. 0.27 gibi düşük bir hava sürtünme katsayısına sahip olan araçta LED aydınlatma grubu, kısa yapılı bagaj kapağı ve tampon altından çıkan egzoz çıkışları gibi detaylar bulunuyor.


İç mekanda bol bol deri döşeme ve ahşap kaplama kullanılan araçta büyük bir dokunmatik ekran, dört kollu direksiyon simidi ve küçük bir vites topuzu bulunurken donanımda Harman Kardon imzalı, 17 hoparlörlü ve 900 Watt çıkış gücü sunan ses sistemi yer alıyor.


Kaput altında Stinger'dan alınan çift turbo beslemeli, 3.3 litre hacimli V6 motor bulunan K900, 365 beygir güç, 510 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan otomobilin donanımında adaptif süspansiyon sistemi de bulunuyor.

1 yorum:

  1. Direksiyon eski kasa s serisi çakması, koltuklar da öyle. dış tasarımda zaten arka stoplar direk mercedes. önden de gt ya da cls havası verilmeye çalışılmış.

    YanıtlaSil