30 Mart 2018 Cuma

Cadillac XT4


Cadillac sessiz sedasız önemli hamleler yapıyor. New York otomobil fuarında en küçük SUV modelini tanıtan A.B.D. merkezli üretici, Bu hamlesiyle Avrupalı markalarla olduğu gibi Lexus UX modeliyle de kapışacak.


Firmanın diğer araçları gibi köşeli hatlara sahip olan XT4, uzun yapılı LED far ve stoplarıyla dikkat çekerken 18 inç çaplı jantlar, büyük ön panjur, spoiler ve tamponun alt kısmına entegre edilen çift egzoz çıkışı sportif duruşu destekliyor.


İç mekanda sade fakat üst seviye bir görünüm sunan otomobilin gösterge panelinin orta kısmında büyük bir ekran yer alırken dokunmatik ekranın orta konsola yerleşimi şık bir tasarım detayı oluşturmuş. Bolca kullanılan deri döşeme de premium havayı pekiştirmiş.


Kaputu altında 240 beygir güç, 350 Nm tork üretebilen, turbo beslemeye sahip, 2 litre hacimli bir motor kullanılan otomobil 9 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatılmış. Model, önden veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabiliyor.

1 yorum:

  1. Bir an için kendimi bir Avrupalı gibi hissettim ancak arabanın motor hacmini görünce ve markasının da Cadillac olduğunu dikkate alınca "hayaller hawaii gerçekler sanayii" olduğunu hatırladım... :(

    YanıtlaSil