14 Şubat 2018 Çarşamba

Mercedes-Benz C Serisi


Mercedes'in en şık modellerinden olan C Serisi makyajlandı. Bu şıklığın farkında olan Alman üretici, operasyonu büyük tutmasa da iç mekanın aldığı şekil sayesinde model, yeni nesil Mercedes araçları arasıdna bir yer bulmuş durumda.


84 adet tekli LED birimine sahip olan yeni farlar, AMG versiyonlarında sunulan elmas desenli ön panjur, elden geçirilen tamponlar, farklı iç desene sahip stoplar ve yeni jant seçenekleri dışında dışarıda görsel bir yenilik bulunmuyor.


İç mekan da genel hatlarıyla aynı kalsa da dijital gösterge paneli, 10.25 inç büyüklüğe sahip bilgi-eğlence ekranı ve dokunmatik kumandalara sahip yeni direksiyon simidi dikkat çeken yenilikler arasında. Hız sabitleme sistemi de artık direksiyon simidinden kumanda edilirken iç mekanda kullanılan döşeme ve kaplama seçeneklerinde de yenilikler mevcut.


Motor seçenekleri henüz açıklanmamış olan otomobilin daha güçlü ve tutumlu ünitelere sahip olacağı açıklandı. Bunların arasında büyük ihtimalle, geçtiğimiz haftalarda A Serisi'nde tanıtılan 1.3 litre hacimli benzinli motor da bulunacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder