7 Şubat 2018 Çarşamba

Ford Ka+ Active


SUV modellerin gelişimi standart modellerin de tasarımlarına sıçradı. Fiesta'nın yükseltilmiş versiyonunu Active ismiyle pazarlayan Ford, şimdi de aynı reçeteyi Ka+'a uyguluyor.

Tampon ve kapıların altıyla çamurlukların üst kısmında siyah renkli korumanlara kavuşan araçta 15 inç çaplı jantlar, 23 mm yükseltilmiş süspansiyon sistemi, farklı tamponlar, tavan rayları ve siyah renkli aynalar gibi belirleyici detaylar kullanılırken turuncu gövde rengi de paketle birlikte alınabiliyor.


Ka+ ailesine yeni donanımlar da ekleyen üretici, Active paketinde farklı trim parçaları kullanmaya başlarken SYNC 3'e sahip bilgi-eğlence sisteminin 6.5 inçlik dokunmatik ekranında Apple Carplay ve Andoid Auto eşleştirme programları bulunuyor.

Kaputun altında da değişikler gören Ka+ ailesinde kullanılan 1.2 litre hacimli, 3 silindirli Ti-VCT motorun 70 ve 85 beygir güç üretebilen iki seçeneği bulunuyor. 1.5 litre hacimli yeni turbo Diesel motorun gücüyse 95 beygir. Bütün üniteler 5 ileri vitesli manuel şanzımanla sunuluyor.

2 yorum:

  1. Sırf yerden 10 cm yükselttik diye Ka'nın üzerine 30 bin koyup satarlar bunu da şimdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dörtte biri kadar yükseltiliyor ama fiyat farkı olur tabi.

      Sil