24 Şubat 2018 Cumartesi

Cupra Ibiza


Seat'ın geçtiğimiz yıl Ibiza'nın Cupra modellerini üretmeyeceğini açıklaması hepimizi üzmüş olsa da kurduğu yeni markanın bu otomobili canlandırmayacağını söylemedi. İşte karşınızda konsept haliyle Cupra Ibiza.

Teknik olarak konsept olsa da seri üretime hazır bir otomobil olan bu Ibiza, diğer kardeşlerinden çok daha agresif görünüyor. Bakır renkli detayların yanında siyah renkli ve farklı grafiklere sahip ızgaralar, splitter, çift renkli jantlar, Cupra armalı fren kaliperleri, farklı yan etekler, daha büyük spoiler ve çift çıkışlı egzoz sistemi farklılıklar arasında sayılabilir.


İç mekanı, Cupra Ateca'da olduğu gibi daha sportif koltuklara, Alcantara döşemelere ve metal pedal setine sahip olan aracın bu bölümünde de bakır renkli dikiş iplikleri kullanılmış.

Kaputu altında yer alan motor hakkında bilgi verilmeyen konseptte Volkswagen Polo GTI'ın 2 litre hacimli ünitesinin bulunduğunu tahmin edebiliriz. 200 beygir güç, 320 Nm tork üretebilen motor, bu konseptte 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımana bağlanmış gibi görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder