30 Aralık 2017 Cumartesi

Opel Insignia 1.6 Diesel Excellence


Opel'in en büyük modeli olan Insignia, Vectra'nın yerine piyasaya çıktığında markanın bazı şeyleri değiştirmeye başaldığını görmüştük. Bu değişim henüz tamamlanmamış olacak ki Insignia'nın ikinci nesil modelleri de değişimle geliyor. Türkiye için en büyük yenilikse, artık sedan gövdenin sunulmuyor olması.

28 Aralık 2017 Perşembe

Mercedes-Benz E300 AMG


Mercedes'in en önemli modellerinden olan E Serisi, Alman markanın uzun süredir ürettiği bir araç. Güncel neslinde, öncekinden çok daha yuvarlak hatlara sahip bir şekilde karşımıza çıkan otomobilin birçok donanım ve motor seçeneği sunulmakta. Bugün testini paylaştığım araç, AMG paketiyle donatılmış ve 2 litre hacimli, benzinli motora sahip.

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI Highline DSG


Daha önce bu sayfalarda test konuğum olan Volkswagen Caravelle tekrardan bizlerle. Önceki yıllarda 140 beygir güç üretebilen motor seçeneğini test ettiğim aracın bu seferki versiyonu en güçlü motor seçeneği ve en üst donanım paketine sahip. Segmentinde akla gelen ilk isimlerden olan Caravelle'in bu seçeneği bakalım ne kadar başarılı.

24 Aralık 2017 Pazar

Singer DLS


Singer, efsaneleri geri döndürmeye devam ediyor. Klasik Porsche 911 görünümüne sahip moder otomobilleriyle tanınan üretici, modern özelliklerle donattığı araçlarından yüksek performans alabiliyor.

Genel hatları klasik olsa da geniş aerodinamik paketi dikkatlerden kaçmayan DLS'in üretiminde kullanılan magnezyum, titanyum ve karbon fiber gibi malzemeler, ağırlığın sadece 990 kg olmasını sağlamış.


İç mekana geçildiğinde gösterge paneli ve genel olarak orta konsolun klasik görünüme sahip olduğu görülebilse de hafifletilmiş koltuklar, çevresi boşaltılmış vites düzeneği ve takla kafesi gibi donanımlar modelin farklılığını işaret ediyor.

Kaputu altında 4 litre hacimli, 6 silindirli bir Boxer motor barındıran otomobil 500 beygir gücünde. Michelin Pilot Sport Cup 2 lastikler, 18 inç çaplı BBS jantları çevrelerken karbon seramik frenler Brembo imzalı. 6 ileri vitesli manuel şanzıman ve ayarlanabilir süspansiyon sistemi de standart donanımlar arasında.