30 Aralık 2017 Cumartesi

Opel Insignia 1.6 Diesel Excellence


Opel'in en büyük modeli olan Insignia, Vectra'nın yerine piyasaya çıktığında markanın bazı şeyleri değiştirmeye başaldığını görmüştük. Bu değişim henüz tamamlanmamış olacak ki Insignia'nın ikinci nesil modelleri de değişimle geliyor. Türkiye için en büyük yenilikse, artık sedan gövdenin sunulmuyor olması.

10 yorum:

  1. Guzel inceleme, tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. Artık bloga özel testler gelmiyor..

    YanıtlaSil
  3. Biz seni Blogspot'a yüklediğin testlerle sevdik. Elveda...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son zamanlarda testlerin altına sürekli "Video yap" şeklinde yorumlar geliyordu. Kimse "Dur böyle daha iyi demedi." Ne gelse diğeri isteniyor valla anlamadım.

      Sil
  4. Şaka şaka. Müzik grubunda aşk şiiri paylaşan dayıyı uyardıkları zaman elveda diyordu, espiri yaptım. Şaka bi yana sana sen de bir Youtube kanalı aç diyeli belki 3 yıl olmuştur. Sen daha iyisini yaptın kurumsal bir yapının içindesin. Gayet güzel işler yapıyorsunuz. Şafak da sen de dobra dobra anlatıyorsunuz. Yaz mevsimi de bitti şortları da rafa kaldırdınız daha ne isteyim. Kanal yakında daha da büyük siz çizginizi bozmayın. İsmini vermek istendiğim bir şahıs bot basıyor onun gibi felan yapmayın sakın. Hadi eyvallah.

    YanıtlaSil
  5. Son dönemlerde izlediğim en iyi anlatımlı araç testiydi. Kutlarım işin hakkını vermişsin. Diğer youtube inceleyicileri bir iki kişi hariç işi iyiden iyiye lak laka döktüler. İnceleme dediğin senin yaptığın gibi olur lütfen böyle devam et!

    YanıtlaSil