19 Kasım 2017 Pazar

Volkswagen Virtus


Küçük sedan modellerin tutulduğu yerlerden olan Güney Amerika'da, yine bu bölgeye özel olan Virtus tanıtıldı. Volkswagen Polo'nun sedan versiyonu olan bu otomobilin Avrupa pazarlarına gelmesiyse zor.

Ön görünümü yenilenen Polo'dan çok önceki nesil modelleri hatırlatan otomobilin opsiyonları arasında yer alan büyük jantlar görüümü daha hoş hale getiriyor. Kısa tutulan bagaj kapağı arkasında markanın diğer sedan modellerine göndermeler yapan stoplar ve egzoz çıkışı gibi görünen süslemeler mevcut.


İç mekanını da büyük ölçüde Polo ile paylaşan Virtus'un bu kısmında, önceki nesil araçtan da parçalar göze çarpsa da yeni nesil bilgi eğlence ekranı ve dijital gösterge panelinin donanıma eklenmesi güzel.

Kaput altında tanıdık bir motorun görev yapması da şaşırtıcı değil. 1 litre hacimli TSI motor, etanolle 128, petrolle 115 beygir güç üretebilirken her iki durumda da maksimum torku 200 Nm.

4 yorum:

  1. www.autoexpress.co.uk’de yeni seat leon’a ilişkin birkaç resim yayınlandı, bu resimlerin gerçeklik payı nedir?(Resmi çizimler midir?)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Resmi değiller. Daha şimdiden ortaya çıkmaları zor zaten firmanın çizimlerinin. Derginin bağlı olduğu sanatçıların tahmini render çalışmaları bunlar.

      Sil
    2. Yeni kasanın çıkış tarihi ile ilgili bir tahmininiz var mıdır?

      Sil
    3. Makyajı daha bu sene gördü. O nedenle 2019 diyorum ben.

      Sil