13 Eylül 2017 Çarşamba

Suzuki Swift Sport


Suzuki bu yıl Frankfurt'ta sportif bir modelini tanıtıyor. Yeni Swift'in en dinamik versiyonu olan Sport, turbo beslemeye sahip yeni motoruyla ve azalan ağırlığıyla dikkat çekiyor.

Sportif bir görünüm sunan araçta modele özel ön panjur ızgarası, splitter, spoiler, 17 inç çaplı jantlar ve çift çıkışlı egzoz sistemi kullanılırken süspansiyon sistemi de elden geçirilmiş. Önceki nesil modele göre ciddi bir zayıflama yaşayan otomobilin ağırlığı 970 kg'a inmiş.


İç mekanında kırmızı renkli süslemeler, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, yüksek yan desteklere sahip koltuklar, metal pedal seti ve kırmızı zeminli devir göstergesi gibi detaylar dikkat çeken modelde 7 inç büyüklüğünde dokunmatik ekran kullanılmış.

Kaputu altında turbo beslemeye sahip, 1.4 litre hacimli bir motor bulunan Swift Sport 140 beygir güç, 230 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli manuel şanzımanla donatılan küçük hatchback modelin maksimum sürati 210 km/s olarak açıklanırken 0-100 km/s deparı 8.1 saniyede tamamlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder