21 Eylül 2017 Perşembe

Porsche Cayenne Turbo


Porsche'nin bu yıl Frankfurt'a getirdiği yeniliklerden birisi de Cayenne Turbo oldu. Şimdilik modelin en güçlü seçeneği olacak araç görünümüyle çok farklı olmasa da performansıyla göz dolduracak.

Cayenne Turbo'nun ön bölümünde daha büyük hava girişleri bulunurken genişleyen çamurlukların korumaları da gövde rengine boyanmış. 21 inç çaplı jantlara sahip olan aracın arka bölümünde difüzör ve egzoz sisteminin dört çıkışı yer alırken spoiler, yukarıya doğru açı alabilen bir bölüme sahip.


İç mekandaysa değişimler daha da az. Farklı trim parçalarına sahip olan modelin orta konsolunda büyük bilgi-eğlence ekranı bulunurken 710 Watt çıkış gücü sunan Bose ses sistemi standart donanımda. Ayrıca sabit kafalıklarında Turbo armaları işli ön koltuklar da elektrikli.

Kaputu altında çift turbo beslemeye sahip, 4 litre hacimli v8 motor bulunan araç 550 beygir güç, 770 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve 8 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunulurken 0-100 km/s hızlanma 4.1 saniyede tamamlanıyor. Sport Chrono Pack ile bu süre 3.9 saniyeye inerken maksimum sürat 286 km/s.

1 yorum:

  1. önden bakıldığında diş teli takmış gülen kurbağaya benziyor

    YanıtlaSil