19 Ağustos 2017 Cumartesi

SsangYong Rexton


Güney Kore merkezli üreticilerden SsangYong, SUV modellerinden Rexton'u geçtiğimiz Mart ayında tanıtmıştı. Şimdiyse aracın detaylarıyla birlikte bazı Avrupa pazarları için fiyatları açıklandı.

Eskisinden daha heybetli görünen Rexton'un ön bölümünde LED farlar ve yüksek bir burun kısmı dikkat çekerken çamurlukların üzerindeki çizgiler aracı olduğundan küçük göstermiş. Kalın D sütunu ve yatay yerleşime sahip LED stoplar da arkada dikkat çeken detaylar.


4.850 mm boya, 1.920 mm genişliğe ve 1.800 mm yüksekliğe sahip olan aracın aks mesafesi de 2.865 mm olarak açıklandı. Bu arada modelin dış hatlarında LIV-2 konseptinin izlerini görmek mümkün.

İç mekanı da daha modern bir şekilde düzenlenmiş olan aracın orta konsolunun üzerinde dokunmatik ekran yer alırken bir dijital ekran da gösterge panelinde yer alıyor. Yüksek yan desteğe sahip ön koltuklar ve baklava desenli deri döşeme SUV'nin donanımları arasında.


Kaputu altında iki motor seçeneği bulunan Rexton'un Avrupa'da daha çok tercih edilecek seçeneğinde Mercedes'ten alınan 2.1 litre hacimli turbo Diesel motor görev yapıyor. 181 beygir güç, 400 Nm tork üretebilen ünite 7 ileri vitesli otomatik şanzımanla gücü dört tekerleğe aktarırken 6 ileri vitesli manuel şanzıman da araçla birlikte alınabiliyor.

İkinci motor seçeneğini turbo beslemeye sahip, 2 litre hacimli bir benzinli ünite olarak açıklayan SsangYong bu üniteyi 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder