4 Haziran 2017 Pazar

Nissan X-Trail


Nissan'ın popüler SUV modellerinden X-Trail makyajlandı. Mekanik olarak bir yenilik sunmayan otomobilin görünümü diğer Nissan modellerine yaklaşırken donanımda da zenginleşme görülüyor.


Önden bakıldığında bizleri, daha büyük ön panjurunda yer alan büyümüş marka logosuyla karşılayan X-Trail'in her iki tamponu da elden geçirilerek alt kısımlara metal görünümlü korumalar eklenmiş. Adaptif LED farlar ve yeni sis farlarıyla birlikte farklı gövde rengi ve jant seçenekleri de güncellemeler arasında yer alıyor.


İç mekana geçildiğinde, Qashqai modeline de makyajıyla birlikte gelen sportif görünümlü direksiyon simidi görülebilirken ön yolcu konsolunun deri kaplanması lüks hissini az da olsa artırmış. Asıl yeniliklerse otonom sürüş sistemi, yaya izleme, çapraz trafik ve acil durum frenleme yardımcıları gibi güvenlik ve konfor donanımları olmuş.


Aracın kaputu altındaysa yenilik yok. 1.6 litre hacimli motorlardan Diesel olan 130, benzinli olan 167 beygir güç üretebilirken 2 litre hacimli turbo Diesel motor 180 beygir gücünde. Diesel üniteler önden veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabilirken benzinli seçenek sadece önden çekişli olarak sunulmakta. Ayrıca mazotlu motorlarda CVT seçeneği yer alırken diğer motor sadece manuel şanzımanla satılıyor.

2 yorum:

  1. Onur Bey merhaba, dün bir yorum yazma girişimim oldu ama başaramamışım galiba :)
    Bir önceki x trail değerlendirmenizdeki yorumlar kısmında, Honda CRV nin performansı dolayısıyla sizin gözünüzde x-trailden biraz daha önde olduğunu belirtmiştiniz. Peki bu son makyajlama sonrası her ne kadar kaput altında bir değişiklik olmamış olsa da genel bir bütün olarak, iç mekan, dış görünüş, ikinci eldeki rahatlığı vs. de göz önüne alarak sizin tercihiniz ne olurdu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim tercihim bir kere daha performanstan yana olur. Eskisinden daha çekici oldu X-Trail ama CRV daha başarılı bence.

      Sil