12 Nisan 2017 Çarşamba

Toyota FT-4X


Toyota'nın bu yıl New York otomobil fuarında sergileyeceği araçlar arasında küçük bir SUV konsepti bulunuyor. Dikkat çekici bir tasarıma sahip olan araçta kullanışlı donanımlar da yer alıyor.

Dışarıdan bakıldığında köşeli hatlarıyla dikkat çeken araçta 18 inç çaplı jantlar, beyaz renkli ön panjur, gizlenmiş arka kapı kolları, geniş çamurluklar, ihtiyaca göre yukarıya veya yanlara doğru açılabilen bagaj kapağı ve sol arka çamurluğun üzerine eklenmiş dikey cam gözlerden kaçmıyor.


İç mekanı da dışı kadar renkli olan konseptte üst ve altı düzleştirilmiş direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, yatırıldıklarında düz bir zemin oluşturan arka koltuklar ve dışarıya doğru kayabilen bagaj zemini bulunuyor.

İlginç donanımlar arasındaysa matara olarak kullanılabilen kapı kolları, kapılara alınmış havalandırma kumandaları, The North Face imzalı ve açılınca yatağa dönüşebilen ara konsol, yerinden sökülebilen ses sistemi ve aşağıya yönlendirilip önlerindeki cisimleri ısıtıp soğutabilen havalandırma ızgaraları yer alıyor.

3 yorum:

  1. amgg gt testi diye bi acıyoruz aaa bı de ne gorek onur yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam videolara tıklarken öyle bi niyetle tıklamayın. Onur kadronun önemli bi ismi olsada tek kişi değil. Geniş bi kadrosu var. Farklı kişiler de olması muhtemel.

      Sil
  2. Dışı Renegade'i içi C4 Catus'ü anımsattı.

    YanıtlaSil