7 Nisan 2017 Cuma

Subaru Outback


Subaru'nun yükseltilmiş wagon modeli Outback gelişimini sürdürüyor. Otomobilin, 2017 New York otomobil fuarında sergilenecek olan versiyonları aynı motorları korusalar da geriye kalan hemen her yerde yenilik var.

Ailenin diğer yeni modellerinde olduğu gibi daraltılmış LED farlara sahip olan Outback'te aktif kapaklara sahip olan yeni bir ön panjur, elden geçirilmiş tampon ve yeni jantlar görev yaparken aynaların şekli de değiştirilmiş.


İç mekanda sunulan yenilikler arasında ön konsolda kullanılan daha kaliteli malzemeler, daha büyük dokunmatik ekrana sahip bilgi-eğlence sistemi ve yeni havalandırma sistemi kumandaları bulunan aracın ses izolasyonu da iyileştirilmiş.

Kaputu altında görev yapan motorlarda bir yenilik olmasa da otomobilin süspansiyon, fren ve direksiyon sistemleri daha yüksek konfor seviyesi için yeniden ayarlanmış. Ayrıca sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanda da (CVT) daha sessiz çalışmaya yönelik değişiklikler yapılmış.

9 yorum:

  1. Artık şu arabaya eşimi ve çocukları doldurup göl kenarında barbekü yapmaya götürdüğüm bölüme geçmek istiyorum. Ama bende malzemelerden sadece ehliyet var :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kardeş yanlış anlama da onun için adının canıtın karının wilma çocuklarının da farah ve niksın olması lazım. ondan sonra biftek yemek için onları göl kenarına götürürsün :D

      Sil
    2. Nikılıs, deborah, suelın, cingılbört adında 4 evladın olacak delikanlı. Misissipi kıyılarında dobloyla pikniğe gideceksiniz.

      Sil
    3. O kadar da üzülmeyin, bir on yıl çalışıp yemeden içmeden biriktirirsen 2. el bir symbol alıp biraz kirletilmiş bir gölet kenarında ekmek arası et olamasa da domates biber yemeye götürmen gayet olası bir durum.

      Sil
  2. Motorlar sonsuza kadar tıraş kalmak zorunda mı? Amerikalılar bile yakıtından şikayetçi bütün subaruların. Meeh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Traş mıraş bayıla bayıla alıyolar ama. Subaru resmen amerikan bazarıyla bağımsız, iflas etmeden ayakta.

      Sil
    2. Panpa avrupaya da biraz yürüse fena mı olur? Dizele abansa ya da ne bileyim ufak bir hibrit yapsa. Biz de suborusuna binmiyah mı?

      Sil
    3. 1.6 Dizel boxer yaptılar da biz almayın mı dedik? arada görüyoruz dizel forester ama pahalı...

      Sil