13 Nisan 2017 Perşembe

Genesis GV80


Bu yıl New York otomobil fuarında sergilenen konspetler arasında bir de Genesis bulunuyor. Bir süredir elektrikli otomobil üretimine göz kırpan Genesis, bu amacına ulaşmak için yepyeni bir SUV prototipi geliştirdi.


Teknik özellikleri henüz paylaşılmıyor olsa da aracın görünümü dikkat çekici. Yuvarlak hatlı tasarımında çift katlı, ince yapılı LED farlar, büyük ön panjur, genişletilmiş çamurluklar, gizli kapı kolları, yan aynaların yerini alan kameralar ve fakrlı süslemelere sahip büyük jantlar dikkat çekiyor.

Kalın bir sütunun ardından geçilen arka bölümde çok yatık olmayan bir bagaj kapağı camıyla birlikte öndekinin kopyası gibi duran ince LED stoplar, yüksek yerleşime sahip tampon ve metal kaplı diföüzör bulunuyor.


Dört kişilik iç mekanda deri döşemeler ve metal yüzeyler dikkat çekerken dijital göstergelerin ön konsolla birlikte ön koltuk sırtlıklarında da yer alması ilginç. Ayrıca dört kollu direksiyon simidi, geniş ve çerçevesiz iç ayna ile yaşam alanını ikiye bölen konsol fütüristik tasarım detayları.

Hidrojen yakıt piliyle çalıştığı açıklanan konseptin detaylı teknik verileriyse açıklanmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder