11 Nisan 2017 Salı

BMW 5 Serisi L


Çin pazarında çok tutulan uzatılmış aks mesafeli otomobiller, standart kardeşlerinden hemen sonra tanıtılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ortaya çıkan yeni nesil BMW 5 Serisi de uzatılan seçeneğine kavuştu.

Standart modelden 133 mm daha uzun olan otomobilin dış mekanında bir tasarım farklılığı göze çarpmıyor. Araç, Luxury Line'ın yanında bir de M paketiyle sunulacak. Böylece limuzinini sportif görünüme sahip olarak almak isteyenler de unutulmamış olacak.


Çin'de üretilip bu pazarda satılacağı belirtilen otomobilin önceki nesil versiyonları için de aynı şey söylenmiş olsa da kendisini Türkiye pazarında görmüştük. Bu arada iç mekanında Nappa deri döşeme ve arka koltuklar için dokunmatik ekranları standart olarak sunan otomobilde bu koltuklarda yolculuk edenlerin kullanabileceği, yerinden çıkabilen bir dokunmatik uzaktan kumanda da bulunuyor.

Turbo beslemeye sahip üç motor seçeneği bulunna araçta kullanılan 2 litre hacimli ünitenin 224 ve 252 beygir güç üretebilen eçenekleri 525 Li ve 530 Li'ye güç verirken 540 Li'de 340 beygir gücünde, 3 litre hacimli bir motor var. Araçların tamamı 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunuluyor.

1 yorum:

  1. Bizim limuzini spor modunda almadik da... Tüh yahu!

    YanıtlaSil