12 Mart 2017 Pazar

TAMO Racemo


Haberde adı geçen otomobili tanımamanız normal. Hindistan merkezli üretici Tata'nın alt markası olan TAMO, ilk otomobilini 2017 Cenevre otomobil fuarında tanıttı. Aracın tasarımı İtalya'da yapılmış.

Köşeli hatlara sahip olan otomobilin ön bölümünde açı yarlı bir splitter bulunuyor. Çift parçalı LED farlar, büyük jantlar, deflektöre sahip yan hava girişleri, şişkin çamurluklar, büyük sayılabilecek spoiler, merkezi yerleşime sahip egzoz çıkışları ve difüzör, aracın diğer detayları arasında sayılabilir.


Yukarıya doğru açılan kapılardan ulaşılan iç mekanı da renkli olan Racemo'da çift renkli kokpit, üç dijital ekrandan oluşan gösterge tablosu, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, yarış koltukları ve dört noktadan bağlantılı emniyet kemerleri bulunuyor.

Kaput altında turbo beslemeye sahip, 1.2 litre hacimli, benzinli bir motor bulunan iki kişilik otomobil 190 beygir güç, 210 Nm tork üretebiliyor. Ortadan motorlu bu konseptin 0'dan 100 km/s sürate ulaşması yaklaşık 6 saniye sürecek.

2 yorum:

  1. Pistten çok ralliye yakışacak bi konsept bana göre. Nedendir bilmem bana Lancia Stratos'u hatırlattı

    YanıtlaSil
  2. Hintliler neler yapmaya başladı biz daha yerli taksimizi yapamadık. Sahi bir phoenix platformu falan satın alinmisti noldu ona?

    YanıtlaSil