8 Mart 2017 Çarşamba

Renault Captur


Renault, küçük crossover modeli Captur'ün görünümünü güncelledi. İç mekanında da değişiklikler bulunan otomobilin motor seçenekleriyse aynı kalmış. Araç Cenevre otomobil fuarında tanıtıldı.


Aracın ön bölümünde yoğunlaşan makyaj operasyonu ardından LED farlarına kavuşan Captur'de daha farklı bir panjur ve tamponda, sis farlarının çevresine alınmış LED gündüz aydınlatmaları dikkat çekiyor. 16 ve 17 inç çaplı jantların tasarımları değişirken yeni gövde renkleri, ön ve arka tampon altı korumaları ve farklı desenlere sahip stoplar otomobilde yer alıyor.


İç mekanda kullanılan malzemelerin kalitesini artırdığını söyleyen Renault, bu bölümde tasarımı değiştimese de sunduğu donanımlar arasına Nappa deri döşemeyi eklemiş. Kapı içleri ve vites topuzu yeni tasarımlarına kavuşurken iç aydınlatmada da LED teknolojisi kullanılmış. Ayrıca metal pedal seti ve kapı eşik çıtaları da sunulan farklılıkar arasında.

5 yorum:

  1. İç mekan çok sıkıntılı. Kalitesiz ve basit gösteriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renault ve B segmenti. Ne kadar kaliteli olmasını bekliyorsunuz ki?

      Sil
    2. Araç hem b segmenti , hem de fiyatı belli sonuçta Q2 fiyatı vermiyorsunuz. Tüm bunlara rağmen bu aracın Juke ya da diğer rakiplerinden "kalitesiz ve basit" olmadığını düşünüyorum.

      Sil
    3. Renault ve B segmenti olduğunun farkındayım ama bana göre bu aracın sınıfında yer alan peugeot 2008, fiat 500X, Mazda cx3 çok daha kaliteli gözüken iç mekanlara sahipler. Avrupada sınıfında en çok satmasına rağmen bana göre rakiplerinin gerisinde bir iç mekan kalite algısı var. Yine söylüyorum bana göre. Demek millet çok beğeniyor ki en fazla bu modeli gidip satın almış.

      Sil