7 Mart 2017 Salı

Nissan Qashqai


Kompakt SUV segmentinin tozunu atan Nissan üyesi Qashqai makyajlandı. Cenevre otomobil fuarında sergilenen yeni araç Japon markanın diğer SUV modellerini andıran bir yüze kavuşmuş.

Ana hatları aynı kalsa da ön bölümde büyük değişime uğrayan Qashqai'de daha büyük Nissan modellerinin yüzünü görmek mümkün. uzayan farlar, yeni kaput, büyüyen ön panjur ve yeni ön tampon asıl yenilikleri oluştururken farklı jant tasarımları, yeni LED stoplar ve ek korumaya kavuşan arka tampon diğer yenilikler arasında.


İç mekanı sanki daha da ellenmemiş gibi görünen otomobilde daha kaliteli malzemeler kullanıldığı belirtilirken ses izolasyonu artırılmış. Yenilenen direksiyon simidi daha sportif bir görünüm sunan araçta Nissan'ın yarı otonom sürüş sistemi görev yapmaya başlamış.

Kaput altındaysa malesef değişim yaşanmamış. 1.5 ve 1.6 litre hacimli turbo Diesel motorların yanında 1.2 litre hacimli, turbo besleye sahip benzinli ünite de görev yapmaya devam ediyor.

2 yorum:

  1. Direksiyonun degismesi ve yeni on yuz cok olumlu gelismeler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İç mekanda ki değişiklikler bence de gayet yerinde. Vites körüğü olmayan araçlar iğrenç gözüküyor , bunun değişmesi olumlu. Yeni deri döşeme göze çok hoş gözüküyor bu da güzel olmuş. Ve son olarak direksiyonun tasarımı harikulade. Fakat dış tasarım tam rezalet olmuş. Arka stopları focus çakması bir araçtı. Şimdi ön kısım dacia grubu araçlara benzemiş. Ve özellikle ilk fotoğrafta tavan çitalarına bakarsanız Peugeot 2008i andırdığını da görebilirsiniz. Tüm bu saçmalıkların neticesinde pulsar vari bir araç ortaya çıkmış dış tasarımda.

      Sil