9 Mart 2017 Perşembe

Audi RS5


Audi'nin yüksek güç üreten modellerinin ardı arkası kesilmiyor. Cenevre otomobil fuarında tanıtılan yeni nesil RS5, Porsche modellerinde de kullanılan motoruyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Karbon fiber eklere sahip agresif görünümlü ön tamponuyla ilk bakışta tanınan aracın petek desenli ön panjurunun altında Quattro logosu da bulunuyor. 19 inç çaplı jantlar, geniş çaplı, çift egzoz çıkışı, farklı arka tampon, siyah çerçevelere sahip LED farlar ve ince spoiler dikkat çekerken karbon fiber tavan ve 20 inç çaplı jantlar opsiyonlar arasında yer alıyor.


İç mekanda alt kısmı düzleştirilmiş Alcantara kaplı direksiyon simidi, karbon fiber süslemeler, dijital göstergeler, metal pedal seti ve RS logolu parçalar fark yaratırken kontrast renkli dikiş iplikleriyle donatılan sportif koltuklar donanımın en dikkat çeken parçaları.

Kaputu altında Panamera'da da görev yapan çift turbo beslemeli, 2.9 litre hacimli v6 motor bulunan otomobil 450 beygir güç, 600 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan 1.655 kg ağırlığındaki otomobil 0'dan 100 km/s sürate 3.9 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 250 km/s'te (opsiyonle olarak 280 km/s) sınırlandırılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder