10 Şubat 2017 Cuma

Škoda Citigo


Volkswagen grubunun A segmentinde yer alan temsilcilerinden Škoda Citigo makyajlandı. Geçtiğimiz yıl makyajlanan Up!'ın ardından küçük üçlünün güncellenen ikinci üyesi olan otomobilde mekanik olarak yenilik bulunmuyor.

Ön bölümü tamamen yenilenen Citigo'da yeni farlar, kaput, tampon ve ön panjur yer alıyor. Farklı renklerde alınabilen yeni jant seçenekleri ve iki yeni gövde rengi donanıma eklenirken çift gövde rengi de opsiyonlar arasında. Yeni tasarım nedeniyle 34 mm uzayan aracın donanımına LED gündüz farları ve direksiyonsel sis farları da eklenebiliyor.


İç mekanı da daha renkli bir hale gelen otomobilde yenilenen gösterge paneli ve direksiyon simidinin yanında yağmur ve far sensörleri, dijital kumandaya sahip havalandırma sistemi ve deri direksiyon simidi gibi donanım yenilikleri de var.

Kaputu altında atmosferik beslemeli 1 litre hacimli motorlar barındıran otomobilin bu üniteleri 60 ile 75 beygir arasında güç ürettiklerinden, hafif yapıya rağmen yüksek performans sağlamaktan uzak kalıyor.

2 yorum:

  1. şunu değil de volkswagen up'ı getirseler buraya ortalık karışır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu bile geldiğinde fazlasıyla pahalıydı. Kaç adet sattı meçhul. Ortalık bu fiyatlarla biraz zor karışır :)

      Sil