15 Şubat 2017 Çarşamba

Jaguar


Başarılı satış rakamlarının ardından Alman üreticilerin yaptığı gibi yeni model yılına yeni motor seçenekleriyle giren Jaguar bazı modellerinde sunduğu donanımları da zenginleştirdiğini açıkladı.

XE S'te kullanılan kompresör beslemeli, 3 litre hacimli V6 motor artık 380 beygir güç üretebiliyor. 2 litre hacimli benzinli üniteler 200 ve 250 beygir güce sahipken aileye yeni katılan, çift turbo beslemeye sahip, 2 litre hacimli turbo Diesel motor 240 beygir gücünde ve 500 Nm tork üretebiliyor.


Opsiyonel donanımına dijital gösterge tablosu eklenen XE ailesinin ardından baktığımız XF serisinde de 2 litre hacimli motorların aynen kullanıldığını görebiliyoruz. Üstelik 240 ve 250 beygir gücündeki ünitelerle birlikte dört tekerlekten çekiş sistemi de alınabiliyor.


F-Pace için yapılan yenilikler de 2 litre hacimli motorlar üzerinde yoğunlaşmış. Turbo Diesel ünitenin 163 beygir güç, 380 Nm tork üretebilen seçeneği manuel şanzıman ve arkadan itişli olarak alınabilirken 180 beygir gücündeki seçenek otomatik şanzıman ve arkadan itiş ikilisine kavuşmuş. 240 beygir güç üretebilen motorsa yine otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş ikilisine sahip. Ayrıca 250 beygir gücündeki benzinli motor da bu ikiliyle alınabilecek.

5 yorum:

  1. Sen gittiğinden beri ne hallerdeyiz biliyor musun Agamemnon ?


    https://eksisozluk.com/2-0-tfsi-252-hp-quattro-s-tronic--5303178

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu hayatta olmasını hevesle beklediğim şeyler listesi ;


      # Aziz'in Fb'yi bırakması
      # Esed'in Suriye'yi bırakması
      # Kanzuk'un sözlüğü bırakıp dürüm işine girmesi..

      Dün oynanan Krasnodar Fenerbahçe maçında skor 1-0 iken bir kişi "bu maç 0-0 bitecek , analizi için şu siteye göz atabilirsiniz" diyerek sitesinin reklamını yaptı, skordan bile haberi yoktu. Bu herkesin dikkatini çekti tabi. Oysa yazarların dikkatini çekmeyen o kadar çok reklam hareketi var ki. Ama tabi onlar sözlükten uçurulmuyor. Tüm bunları olurken sözlükte troller , hayatta yaşama amacı bile olmayan amipler kol geziyor
      onlarda görmezden geliniyor. Üç bin entry sildim toplamda yapabileceğim buydu , yaptım. Pişmanlığım keşke tema değiştiğinde değil sen uçurulduğunda bunu yapsaydım. Saygılar Agamemnon..

      Sil
    2. Adam blogdan parayı vuruyor sen aptal bi sözlüğün yazarlığından bahsediyorsun. Agamemnon nicki ile sözlükte yazdıklarına saygım var ama Onur'cumun zaten vardır yedek hesapları ile sözlükte dolanıyordur (hi hi hi). Uslu bir çocuk olursanız belki sizde onu sözlükte görebilirsiniz.

      Sil
    3. Blogdan para gelmiyor ama endirekt olarak gelir elde edebiliyorum artık. Yedek hesabımsa yok. Kendi kayıpları. Peşlerinden koşacak değilim.

      Sil