16 Şubat 2017 Perşembe

Hyundai Accent


Bir yenilik haberi de Hundai'den. Türkiye'de de çok popüler olan Accent, yeni nesil örneklerine kavuştu. Tanıtımı Kanada'da yapılan otomobilin görünümü diğer Hyundai modellerine benzemiş.

Sanki eski modelin makyajlı bir haliymiş gibi duran otomobilin ön ve arka görünümü, büyük kardeş Elantra'yı andırsa da bombeli tavan yapısı korunmuş. Önde yuvarlak sis farları ve markanın yeni ön panjuruyla dikkat çeken otomobilin arka bölümünde sportif görünümlü tampon ve inceltilmiş stoplar bulunuyor.


Tucson'u andıran iç mekannda yeni bir direksiyon simidi, yukarıya alınan daha büyük bir dokunmatik ekran, daha kaliteli görünüme sahip klima kumandaları ve sade gösterge paneli kullanan aracın donanımına otomatik frenleme sistemi de eklenmiş.

Şimdilik tek motor seçeneğine sahip olarak tanıtılan aracın prömiyeri Kanada'da yapıldığından bu ünite, 1.6 litre hacimli ve benzinli. Avrupa'da satılacak olan versiyonlardaysa turbo Diesel seçeneğin bulunması kesin.

3 yorum:

  1. fukara memleketimin gariban dostu markası hoşgelmiş sefalar getirmiş. nasılsa yerli oto da yalan oldu. accente devam.

    YanıtlaSil