8 Ocak 2017 Pazar

Bentley Continental Supersports


Bentley, Continental GT'nin yeni nesil örneklerini 2017 yılında tanıtacağını söylemiş olsa da güncel otomobilin geliştirmesine nokta koymamış. Öyle ki aracın en güçlü seçeneği yenileneceği yıl tanıtıldı.

Artık daha da agresif bir görünüm sunan Continental Supersports'un kaputu üzerinde yer alan ek hava çıkışları korunurken tamponlar çok daha dinamik bir görünüm sunuyor. 21 inç çaplı jantlara sahip olan aracın yan etekleri de elden geçirilmiş. Arka bölümde difüzör ve sabit spoiler ile birlikte karartılmış stoplar ve siyah renkli egzoz çıkışları gözden kaçmıyor.

Üç renkli deri ve Alcantara döşemenin kullanıldığı kabinde yenilenen direksiyon simidiyle birlikte ilk olarak bu araçta opsiyon olarak sunulan damalı bayrak desenli karbon fiber kaplamalar görülebiliyor.


Kaputunun altında çift turbo beslemeye sahip, 6 litre hacimli w12 motor bulundurmaya devam eden otomobil artık 710 beygir güç, 1.017 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle sabit tavanlı araç 0'dan 100 km/s sürate 3.5 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 336 km/s olarak açıklanıyor.

Continental GT ailesinde yer alan en hafif araç olsa da ağırlığı 2.280 kg'dan başlayan Supersports'un üzeri açılabilen seçenekleri 0'dan 100 km/s sürate 3.9 saniyede ulaşabilirken maksimum süratleri 330 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder