10 Kasım 2016 Perşembe

Volkswagen Gol GT Concept


Bütün gözler makyajlı Golf'ten gelecek haberlerdeyken Alman üretici Volkswagen Güney Amerika'da ilginç bir konsept tanıttı. Minik hatchback Gol temelleri üzerine geliştirilen otomobil sportifliğiyle dikkat çekiyor.

Dışarıdan bakıldığında LED aydınlatma grubu, splitter, farklı şekillendirilmiş ön ızgaralar, 18 inç çaplı jantlar, geniş yan etekler, genişletilmiş çamurluklar, çift egzoz çıkışı ve çok daha agresif görünüme sahip tamponlar haricinde gövde rengiyle kontrast oluşturan kırmızı renkli süslemelerle de dikkat çeken otomobilde daha büyük bir spoiler ve bagaj kapağı camının üzerinde boydan boya uzanan üçüncü fren lambası görev yapmış.


İç mekanda tipik Volkswagen havası koklamak mümkün. Golf GTI'da da kullanılan üç kollu direksiyon simidi, metal görünümlü süslemeler, kırmızı ve grei renkli kaplamalar gibi detaylar gözden kaçmazken metal pedal seti, yüksek yan destekli koltuklar ve keskin hatlara sahip havalandırma ızgaraları sportif dokunuşları tamamlamış.

Kaputu altında ne tür bir motor kullanıldığı açıklanmayan konseptin iç mekan fotoğrafında 5 ileri vitesli manuel şanzımanla donatıldığı görülebiliyor.

4 yorum:

  1. VW gol'ü atmış Onur abi

    YanıtlaSil
  2. Bildigimiz polo değil mi bu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil. Bir boy küçüğü ama Volkswagen yine özgün tasarımını konuşturmuş :)

      Sil