10 Kasım 2016 Perşembe

Porsche Panamera Executive


İkinci nesil modelleri Haziran ayında tanıtılan Porsche Panamera'nın uzun aks mesafesi seçenekleri de artık bizlerle. Üstelik bu araçla birlikte aileye yeni bir giriş motor seçeneği de eklenmiş olacak.

Görünüm olarak diğer kardeşlerinden farklı olmayan Executive araçların aks mesafesi, 150 mm uzamayla 3.100 mm'ye ulaşırken bu sayede arka koltuk diz mesafesi önemli ölçüde artmış. Otomobillerin standart donanımlarına panoramik cam tavan, ısıtmalı ve elektrik ayarlı dört koltuk, elektrikli arka cam perdesi ve pnömatik adaptif süspansiyon sistemi eklenmiş.


Opsiyonel donanımlar arasında yer alan arka koltuklar arası panelde katlanabilir tepsiler ve ek bardaklıklar yer alırken ön koltuklar arkasına eklenebilen dokunmatik ekranlar hem şık görünümleri hem de yerlerinden sökülüp araç dışında tablet olarak kullanılabilmeleriyle dikkat çekiyor.


İlk etapta benzinli motora ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip Panamera modellerinde sunulacak Executive paketiyle birlikte tanıtılan giriş seviyesi motor, 2.9 litre hacimli v6 ünitenin tek turbo beslemeyle donatılmış versiyonu. 330 beygir güç üretebilen bu motor arkadan itiş veya dört tekerlekten çekiş sistemiyle alınabilecek.

8 yorum:

  1. Serkan inci sana ne kadar benziyo onur

    YanıtlaSil
  2. Ya bi ss atacam o zaman sende hak verecen bana ama nereye yükleyip göndersem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördüm baya bir fotosunu ama benzetemedim ben. Yanlış açılardan bakmış olabilirim tabi :D

      Sil
    2. ya öyle değil ben bi fota atayım görürsün orda çok benziyor

      Sil
    3. Sağda "Agamemnon'a sorun" kısmında mail adresi var. Bir de link atılabilir buraya. Hepimiz görmüş oluruz.

      Sil
    4. Mailine gönderdin. Peki ben neden böylesine boş bir şey için başta seni ve sonrasında da kendimi meşgul ettim ? Serkan senin çok mu bir tarafında ki ona benzemek ya da benzememek senin umurunda olsun ? Manyak mıyım lan ben :D . Ama yok uğraşırım işte arkadaş hiç bir şey içimde kalmasın isterim.

      Sil
    5. Kafa eğilince benzemiş valla. :)

      Sil