12 Ekim 2016 Çarşamba

Mansory Bentayga


Bentley'in ilk SUV modeli olan Bentayga geçtiğimiz yıl tanıtıldığından bu yana çok ses getiren bir araç oldu. İngiliz üreticinin bu devini modifiye etmekte çekingen davranan firmaların üzerindeki rehavet Mansory tarafından atıldı.


Aracın görünümünde büyük değişiklikler yapan firma Ön tamponun altına eklediği bölüme bir splitter bir de sis farları sıkıştırırken kaput karbon fiberden üretilmiş. 22 ve 23 inç çaplı jant seçeneklerine sahip olan otomobilin çamurluk ve yan etekleri genişletilmiş.

Yenilenen arka tamponu çok daha dinamik görünen Bentayga'nın bagaj kapağı camı üzerine ve altına birer spoiler eklenirken difüzör ve farklı görünüme sahip dörtlü egzoz çıkışı da unutulmamış.


İç mekanda büyük bir değişiklik olmasa da farklı tasarıma sahip direksiyon simidi ve Mansory logolarına sahip kapı eşik kaplamaları, metal pedal seti, döşemeler ve paspaslar dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor.

Aracın kaputu altında görev yapan, çift turbo beslemeye sahip, 6 litre hacimli w12 motor üzerinde de çalışan Mansory bu üniteden 700 beygir güç, 1.050 Nm tork alabilmiş.

13 yorum:

  1. Onurcum 2015'den kalma 0 kilometre bir T3 152ps premium paket Volvo S60 için bir yetkili bayiden 100bin tl fiyat aldım. Bütçem 100-120 bandında. Skoda Süperb 1.4 150 dgs Vw Tiguan 1.4 150 dsg gibi araçlara da bakacağım. Görüşlerinizi merak ediyorum. Volvo Premium bir marka olduğundan gözü kapalı al diyende var , boş S60 alacağına dolu VAG grubu al diyende. Şimdiden sağ olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süperb Prestij 150ps akar

      Sil
    2. 100k 0 s60 buldun hala bekliyosun ?

      Sil
    3. Beklentilere göre değişir benim de önerim. İç mekan genişliği aranmıyorsa Volvo derim. Aranıyorsa Superb. Arada hafif arazi de yapılmak isteniyorsa Tiguan.

      Sil
    4. Premium araçlarda donanım önemlidir. Boş olduğun ötürü s60 ne kadar premiumda olsa üzebilir. Süperbin 4 koltukda sunduğu ısıtmayı s60 sunsa o paketli aracın fiyatı 140bin tlden aşağı olmazdı karar sizin mutlak suretle bu araçlarla test sürüşüne çıkın acele etmeyin bide opel insignia öneren felan olursa aman uzak durun dizeli sütcü beygir benzinlisi ocak söndürür :)

      Sil
    5. Arkadaşlar sağ olun. S60ın donanımı evet çok düşük tampon grubuda üst paket olmadığından ütürü güzel durmuyor. Sunroof anahtarsız giriş vb. bir çok özellik yok giriş seviyesi olan premium pakete ek bir kaç özelliğin dışında boş bir araç. Ve en önemlisi test sürüşünde çocuklarım arkada çok daraldıklarını söylediler. Haklılarda dışardan geniş bi araç izlenimi versede içi çok dar. Satış temsilcisi sürekli çelik kalitesinden bahsediyor sağlamlıkdan dem vuruyor , tamam bizde biliyoruz Volvonun sağlamlığını fakat skodada teneke değilki 100 bandınu aştığınız arabalar güvenlikde zaten belli bir seviyede. Skoda süperbin ve tiguanın test sürüşünü bu gün yapacağım fiyat alacağım olmassa birde 1.5 160ps mondeo bakmayı düşünüyorum.

      Sil
    6. Abi mondeoda çok geniş sayılmaz. Sen süperbi al çoluk çocuk güle güle bin ama 1.4 150 al performansa doy

      Sil
    7. volvo gereksiz ağır bir araç. yakıt tüketiminde üzer. servisi de pahalı. kasası da eskidi. suberp doğru seçenek.

      Sil
    8. Teşekkürler. Konya Konmar Skoda çok saçma bir bayi onlara para kaptırmamayı düşünüyorum. 1.4 150 dsg full opsiyonları ile beraber 120bin fiyat aldım. Süperb içime en çok sinen araç oldu bu yüzden Ankara İstanbul İzmir başta olmak üzere soracağım fiyat alacağım. Benim için Tiguan hayal kırıklığı eşya gözü yok gibi malzeme kalitesiz arka koltuklar CCnin kilerden rahatsız. Bir çok modelin tırt olduğunu gördüm bayii turlarım esnasında. Talismansa çok müthiş bir araç olmuş fakat 130bin bandına çıkamam aracı keşke benzinlisi olsa o zaman fiyat düşük olurdu alırdım . Ah şu dizelin hava parası yok mu ! :) . Süperbnin ödeme ve fiyatlandırma konusunda Türkiyedenki bayilerden sonuç alamassam Konya Nissanda QQ 1.6 otomatik full paket için 113bin fiyat aldım yalıtımı düşük olsada araç içime sindi onu düşüneceğim. Aracla ilgili gelişmeleri yazacağım tavsiyelerinizi esirgemeyin .

      Sil
    9. Karar vermek zor bu konularda kolay gelsin

      Sil
    10. Bayiilerin elinde 0 benzinli süperb yokki madem satmayacaksınız niye internete koyuyorsunuz uyuz konmarda bile var koca istanbul ankara bursa izmirde yok !!!

      Sil
  2. Anladığım kadarıyla bagaj diz mesafesi gibi kıstasları aramıyorsunuz çünkü s60 dar süperb tam tersi çok çok geniş iç hacim sunan bir araç. İşte bu yüzden yani madem boyut fark etmiyor s60 alın derim . İşin içinde premium bir marka olunca donanımı göz görmüyor.

    YanıtlaSil