31 Ekim 2016 Pazartesi

Hurst Kenne Bell R-Code Mustang


Bu yıl SEMA'da sahne alan sayısız Mustang modelinden birisi de Hurst Performance tarafından hazırlanan Kenne Bell R-Code Mustang oldu. 50 adetlik sınırlı üretime sahip olan otomobilin gücü de görünümünden anlaşılacağı gibi daha yüksek.

Kapsamlı bir gövde kitine sahip olan otomobilde ek hava giriş ve çıkışlarına sahip kaput, Hurst logolu ön panjur, büyük bir splitter, 20 inç çaplı jantlar, genişletilen yan eteklere entegre edilen deflektörler, dört çıkışlı egzoz sistemi ve büyüyen spoiler gibi detaylar dikkat çekiyor.


Dışarıda olduğu gibi iç mekanda da Hurst logoları ve sınırlı üretim plakaları gözden kaçmıyor. Dışarıda kontrast renk olarak kullanılan altın sarısı iç mekanda dikiş ipliklerinde görülürken çift renkli deri döşeme, özel paspaslar, kısa yollu vites kolu ve farklı vites topuzu diğer detayları oluşturuyor.

Mustang GT'nin 5 litre hacimli v8 motoruna kompresör besleme uygulayan Hurst bu üniteden 750 beygir güç almayı başarmış. Daha dengeli bir yol tutuş içinse süspansiyon yüksekliği azaltılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder