31 Ekim 2016 Pazartesi

Buick GL8


Çin'de anavatanından daha fazla araç satışı gerçekleştiren Buick bu ülkede sunduğu büyük MPV seçeneği GL8'i yeniledi. Uzun aks mesafesini koruyan otomobil aynı zamanda Avenir alt markasının ilk örneğini de bünyesinde barındırıyor.

Önceki nesilde yan camların altında yer alan dalga efektini bu sefer üst kısımda sunan GL8, Avenir seçeneklerine özel mor gövde rengini de kullanmaya başlamış. Bu araçlarda faklı bir ön panjur ve 18 inç çaplı jantlar sunulurken ön tamponda sade görünüm ve 3.088 mm'lik aks mesafesi korunmuş.


İç mekanda bizi Opel modellerini hatırlatan bir yapıyla karşılayan otomobilde yine dört kollu bir direksiyon simidi kullanılmış olsa da bu sefer parçanın göbek ksımı çok daha yuvarlak. Sadeleştirilen orta konsolda daha büyük bir ekran görev yaparken havalandırma düğmeleri şeffaf bir plastiğin arkasından dokunmatik olarak kumanda alıyor.


Hala üç koltuk sırasına sahip olan GL8'in Avenir seçeneklerinde deri döşeme ve ilk iki sırada dört adet tekli koltuk bulunuyor. Çift parçalı cam tavana da sahip olan araçların ikinci sırasında yer alan koltuklar yan destekli kafalıklar ve çift kolçağın haricinde bacak desteği de sunuyor.

Teknik verileri henüz açıklanmayan GL8 ailesinin kaputu altında turbo beslemeye sahip, 2 litre hacimli bir motorun bulunacağı düşünülüyor. Ünitenin tahmini güç çıkışıysa 250 beygir civarında.

2 yorum:

  1. calvin klein'in yazılarını okurken sensin gibi geliyo onur abi .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam eksikliğinden olur tabi böyle şeyler. :)

      Sil