30 Ekim 2016 Pazar

Alpha-N M2 GTS


BMW'nin M4'e bir de GTS isimli seçeneği eklemesi, küçük kardeşi M2'nin de aynı şekilde modifiye edileceği dedikodularını başlattı. Bunu fırsat bilen Alpha-N Performance kendi M2 GTS'ini yarattı.

Araca, M4 GTS'te olduğu gibi farklı girinti-çıkıntılara ve hava çıkışına sahip bir kaput ekleyen firma ön tamponun altına büyük bir splitter yerleştirirken yan eteklerin arkasına da deflektörler eklenmiş. Siyah renkli ön panjur ve daha sportif bir tasarım sunan yan aynaların haricinde karbon fiber tavan da büyük kardeşlere göndermeler yapıyor.


Ayarlanabilir süspansiyon sistemiyle birlikte M4 GTS'ten alınan 20 inç çaplı jantlar ve karbon seramik fren diskleri genel performansı artırırken daha büyük difüzör, ince karbon fiber spoiler, genişletilmiş egzoz çıkışları ve açısı ayarlanabilen büyük spoiler görünümü daha da sportif hale getirmiş.

Kaputu altında da geliştirme çalışmaları yapılan otomobilin turbo beslemeye sahip 3 litre hacimli motoru artık 450 beygir gücünde.

1 yorum:

  1. Faydalı ve Akıcı yazınız için teşekkür ederim, blogumu izlemeye alırsanız sevinirim.. http://hastaliktakip.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil