27 Eylül 2016 Salı

Suzuki S-Cross


Suzuki'nin, konsept hali 2012 yılında ortaya çıkıp 2013 yılında satışa sunulan ilk C segmenti crossover modeli S-Cross makyajlanıyor. Dış bölümde yoğunlaşan makyaj işlemi sonunda yeni motorlar da aileye eklenmiş.


Daha dinamik bir görünüm sunan ön tamponunda mesafe takip radarı da bulunan yeni modellerde daha küçük farlar, çift bombeye sahip yeni kaput ve kromajlı bir ön panjur dikkat çekiyor. Yeni jant seçenekleriyle yan görünümü tazelenen otomobilin arkasındaysa LED stoplar bulunuyor.

İç mekanında gösterge panelinin hafifçe elden geçirildiği görülürken daha fazla yumuşak plastik kullanımı kalite hissini artırmış. Donanımına panoramik cam tavan eklenen S-Cross'un döşeme seçenekleri de yenilenmiş.


Asıl iyi haberlerse kaput altından geliyor. Tamamı turbo beslemeye sahip motorlarından benzinli olanları 1 ve 1.4 litre hacimli olan otomobil bu ünitelerden sırasıyla 112 beygir güç, 170 Nm tork ve 139 beygir güç, 220 Nm tork alabilmiş. 1.6 litre hacimli Diesel motorun maksimum tork değeri 320 Nm olarak açıklanırken güç çıkışı henüz kesinleşmemiş. Bu arada eski nesil 2 litre hacimli Diesel motorun aynı tork değerine sahip olduğunu da belirteyim.

1 yorum:

  1. Adamlar güzel araba yapıyor ama pazarlama çok tırt. Vitara da güzel ama fiyattan bahtsız amk.

    YanıtlaSil