30 Eylül 2016 Cuma

SsangYong LIV-2


Hiç şaşırtıcı olmayan bir şekilde Paris'in bir konsept SUV modeli de Gney Kore'den geldi. Ürettiği yüksek araçlarla isminden söz ettiren SsangYong bu şekilde neredeyse her büyük fuarda bir konsept tanıtmış oldu.

Ana hatlarıyla seri üretime hazırmış gibi duran araçta LED aydınlatma grubu ve çamurluklar çevresinde yoğunlaşan karakter çizgileri dikkat çekiyor. Kalın bir D sütununa sahip olan konseptin arka tamponu da sportif dokunuşlara sahip. 4.850 mm boya, 1.960 mm genişliğe ve 1.800 mm yüksekliğe sahip olan araç 2.865 mm'lik aks mesafesine sahip.


İç mekanı, aşırı beyaz olmasının yanında seri üretim araçlardan farsız gibi görünen LIV-2, analog gösterge paneli, büyük bir dokunmatik ekran, zigzaglı vites yollarına sahip vites kolu, üç kollu direksiyon simidi ve dik yerleşime sahip havalandırma kanalları gibi detaylara sahip.

Kaputu altında turbo beslemeye sahip iki farklı motor barındırabilecek olan konseptin 2 litre hacimli benzinli ünitesi 225 beygir güç, 350 Nm tork üretebilirken 2.2 litre hacimli Diesel motor 181 beygir güç, 420 Nm tork üretebiliyor. Her iki motor da 6 ileri vitesli manuel şanzımanla donatılırken opsiyonel olarak benzinlide 6, Diesel'deyse 7 ileri vitesli otomatik şanzıman kullanılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder