23 Eylül 2016 Cuma

Geiger Dodge Charger Hellcat


GeigerCars bir kere daha bizlerle. Amerikan otomobillerini modifiye etmeyi seven Alman firmasının şimdiki gözdesi, standart haliyle de gereğ,nden fazla güç üretebilen Dodge Charger Hellcat.

Aracı alçaltıp 22 inç çaplı jantlarla donatan firma dikkat çekici bir gövde rengi ve grafiklerle de gözden kaçmayacak bir otomobil yaratmış.

Otomobilin 6.2 litre hacimli, kompresör beslemeli, v8 motorunu 782 beygir güç, 932 Nm tork üretebilecek şekilde güçlendiren Geiger, 8 ileri vitesli otomatik şanzımana sahip otomobilin 0'dan 100 km/s'e ulaşma süresini 3.6 saniyeye indirirken maksimum sürat 330 km/s olmuş.

5 yorum:

  1. Hellcat olayı iyi ses getirdi ama altı boş sanki biraz. Yani bu motorla sundukları otomobiller bu gücün hakkını verecek düzeyde değil. Yinede Hellcat motorlu bir Grand Cherokee çok tatlı olabilir sanki.

    YanıtlaSil
  2. V8 motor ve 758 beygir güce karşı 330km/h hız çok komik!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şanzımanı kullandığından büyük ihtimalle.

      Sil
  3. Bu araba tam bir tosuncuk. Çok ağır. 330 km/h hız iyi bile. Daha yukarısı için aerodinamik olarak nesi var ki? Bir de gearing hesapları var hız için. Beygir savaşlarının son ürünü. Gm karşılık vermedi hala. Verirse 1000leri görür mü 2 3 sene sonra bakalım.

    YanıtlaSil