27 Eylül 2016 Salı

Ford Fiesta ST


Ford'un sportif ST ailesine yeni bir katılım var. Fiesta ST'yi aileler için daha çekici hale getirmek isteyen A.B.D. merkezli üretici küçük hatchback modelne beş kapılı gövde opsiyonu ekledi.


Focus ST ve Focus RS modellerini sadece beş kapılı olarak sunan Ford, Fiesta ST'yi bugüne kadar sadece üç kapılı gövde seçeneğiyle üretmişti. Donanımında bir değişiklik olmayan otomobil turbo beslemeye sahip, 1.6 litre hacimli motora sahip. 182 beygir güç, 240 Nm tork üretebilen üniteyle 0'dan 100 km/s sürate ulaşmak 6.9 saniye sürüyor.

7 yorum:

  1. 1.5 motorlu kugayı kullanmış mıydın ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, sağdaki test araçları listesinde mevcut test yazısı.

      Sil
  2. Otoparkın pert ettiği araba uzak dur sakın test etme

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yine mi ya. Adam gibi kullanamayanlar yüzünden araç kalmaz oldu firmaların elinde. Her hafta birileri pert ediyor bir şeyleri.

      Sil
    2. And Mehmet Çetin bildiğin perte çıkartmış. Benim anlamadığım olayın konuşulmasına bile tahammülleri yok neymiş otopark düşmanlarıymış felan . Ulan ben bizim şahini pert etsem bütün akrabalar ve mahallenin diline düşerim sen kaç paralık arabayı test ederken pert etmişsin hem emanet araba hemde bizim şahin gibi 12 bin tl değil konuşulmasın mı dingil ! diye sorarlar adama . Ama bunları alıştıran Akparti onuda söyleyim iyi bir şey varsa elleme herkes konuşsun kötü bir şey ise "ALGO OPOROSYONO YOPOYOLOR "

      Sil
    3. Ne şartlar altında ne olmuş bilemiyorum ama yolda çok zorlamamak gerekiyor araçları. En güzel yolun bile durumu malum. Araçların verildiği sınırlı sürelerde de limitlerde sürüşüne alışmak zor dolayısıyla aşırı zorlamamak en mantıklısı.

      Sil
    4. Bu arada bilgiyi güncelleyelim. Focus RS ile İstanbul Park'ta yapılmış kaza ve araç tamir ediliyor. Olur öyle şeyler.

      Sil