23 Eylül 2016 Cuma

Audi TT S line Competition


Yenilenmesinin üzerinden iki yıldan fazla zaman geçen Audi TT için makyaj vakti henüz gelmemiş olsa da modelin satışlarını hareketlendirmek için Alman markanın bazı fikirleri var.

Sportif görünüme sahip S Line paketine daha da dinamik görünüm sunan Competition donanımını ekleyen Audi böylece otomobile 19 inç çaplı jantlar, kırmızı renkli kaliperler, siyaha boyanmış ön panjur, yan aynalar ve difözör, 10 mm alçaltılmış süspansiyon sistemi ve sabit spoiler eklemiş.


Dört gövde rengiyle alınabilecek otomobilin iç mekanında dijital gösterge paneli, Alcantara döşemeler, gri renkli dikiş iplikleri ve TTS'ten alınan bazı detaylar standart olarak sunulacak.

Kaputu altında sadece 230 beygir güç, 370 Nm tork üretebilen 2 litre hacimli, benzinli motora görev verilen araç 6 ileri vitesli manuel veya 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla alınabiliyor. Önden çekişli modeller her iki şanzımanla da ısmarlanabilirken dört tekerlekten çekişli araçlarda sadece otomatik şanzıman sunulmakta.

1 yorum: