11 Ağustos 2016 Perşembe

Mazda6


Mazda'da gelişim durmuyor. Japon üretici geçtiğimiz ay yeni özelliklerini tanıttığı Mazda3'ün ardından şimdi de büyük kardeş Mazda6'nın güncellenmiş haliyle karşımızda. Tahmin edileceği gibi yenilikler yine gövde altında.


Görünümünde değişiklik yapılmayan otomobilin gövde renkleri arasına yeni bir füme tonu katılırken iç mekanda direksiyon simidinin daha sportif bir görünüme kavuştuğu görülebiliyor. Isıtma özelliği de bulunan simidin üzerinden renkli ekrana sahip head up display izlenebiliyor. İzolasyonu da iyileştirilen otomobilin donanımına, Mazda3'te olduğu gibi yol tutuşu iyileştiren G-Vectoring Control eklenmiş.

10 yorum:

  1. Her gün düzenli bir şekilde bloga giriyorum. Ve bu 2-3 yıldır aynı. Bil istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani ne yapsin daha başka otomobikker üzerine bilgisini aktariyor işte sekke degil içeriğe bakin .

      Sil
    2. Bu arasa onur kaptan harbi 2013'ten beri falan giriyorum bloguna. Arada saçma yorumlar yaparım seni kızdırırım, arada olmayan şeyleri var gibi soru sorarım mesela şu arabayı alacam vs diye. Hatta bi 2.0 passat testinde ortalığı karıştırdım. 40 yorum var yarısı benim aslında. Blogdaki yazıların altına teknik veriler ile ilgili gelen yorumlar hep benim. Ayrıca yorumlara onay getirmenin sebebi de benim o dönem bıktırdım seni onay şartı getirdin sende. Seni severim. Youtube kanalından da rakip eder oldum 1 yıldır. Babanda nissan qashqai olduğunu bilirim, ekşi'den niye atıldığını, hangi yıllarda kilo alıp verdiğini bilirim. Telefonun samsung'du bi ara hatta. Bi gözüm hep üstünde ajdhdhshksj

      Sil
  2. Mazda 3 interior diye verilen resimlerin Mazda 6'ya ait olduğu konuşulduydu bunu da görünce tescillendi böylece. Mazda neden öyle bir şey yaptı anlamak güç, çok amatörce oldu.

    YanıtlaSil
  3. Sayın "Adsız" kod adlı takipçimiz. Araştırmalarımız sonucu tam 753 gündür bloğumuzu takip etmektesiniz. Üstün sadakat madalyanızın adresinize ulaştırılabilmesi için lütfen bu mail adresine ulaşınız: cokta.kimizde@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emre karadağ ben o adsız kullanıcıyım ödül için değil ancak içimden size 3 yıl sonra gönderdiğim sevgi cümlelerini yazmak için şahsi mail hesabınızı yazmanızı rica ediyorum.

      Sil
    2. Emre akdağ cokta.kimimizde@gmail adresine ulaşamıyorum. Lütfen gmail adresinizi 3 yılın ardından güncelleyiniz. Madalyamı almak istiyorum.

      Sil
  4. Şahane araba ama mevcut vergi sistemimiz ile mazdaya ( <1.6 lt ) turbo motor gelmeden bize de ancak fotograflara bakıp iç geçirmek düser. hayat bitecek, şu ülkede yakısıklı bir arabaya binemeden göçecegiz :-( Selamlar. Salih Bora.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün Mazda testlerine yazıyorum bunu. 1.5 litre hacimli motorlarına bir turbo uygulamaları lazım artık.

      Sil