21 Ağustos 2016 Pazar

Cadillac Escala


Organizasyonlarda şık konsept tanıtma konusunda başarılı olan markalardan Cadillac bu sefer kendisini dev bir liftback ile kanıtlamaya çalışıyor. Aracın seri üretime geçip CT6 modelinin üzerinde konumlandırılması gündemde.


5.347 mm'lik boyuyla büyük bir otomobil olan Escala'nın tasarımı, güncel Cadillac modellerinde olduğu gibi köşeli hatlardan meydana geliyor. Büyük ön panjur, küçük LED aydınlatma birimleri ve krom süslemelerle güçlü bir görünüm sunan ön bölümde bombeli kaput dadikkat çekiyor.

B sütunu bulunmayan konsept 22 inç çaplı jantlara, ince yapılı yan aynalara ve gizlenmiş kapı kollarına sahip. Yatık C sütunu bir liftback olduğunu gizlemezken yanlara doğru kaydırılan LED stoplar ve egzoz çıkışları çevresinde kullanılmış kromajlı süslemeler detayları tamamlıyor.


İç mekanda, bir konseptten beklendiği gibi sade bir görünüm sunan Escala'da dijital göstergeler, kalın kumaş ve deri kaplı paneller, üç kollu direksiyon simidi, çerçevesiz iç ayna ve cam tavan sunulurken arka koltuk yolcuları için ön kafalıkların altına dokunmatik tabletler gizlenmiş. Bu bölümün havalandırma ve koltuk kumandaları da gizlenebilir tablet şeklinde kol dayanağına eklenmiş.

Kaputu altında detayları henüz açıklanmayan 4.2 litre hacimli bir v8 motor bulunan konsept çift turbo besleme ve silindir deaktivasyon özelliklerine de sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder