2 Temmuz 2016 Cumartesi

Manhart MH2 630


Doğum gününü görkemli şekilde kutlayan modifikasyon firmaları arasında Manhart da katıldı. Kurulmasının 30. yıldönümünde üretici özel bir BMW M2 ile hayranlarına sürpriz yapıyor.

Sadece 5 örneği üretileceği açıklanan araçta karbon fiber splitter, ön ve yan deflektörler, ek hava çıkışlarına sahip kaput, siyah renkli, 19 inç çaplı jantlar, yine karbon fiberden üretilmiş difüzör ve spoiler gibi detaylar bulunuyor. Otomobilin artan gücüyle birlikte süspansiyon, fren ve egzoz sistemleri de elden geçirilmiş.


İç mekanda dış renge uygun şekilde dikiş iplikleri kullanılırken birçok yüzeyin deri ve Alcantara kaplı olduğu görülebiliyor. Bu bölümde karbon fiber süslemelere de yer verilirken orta konsolda yer alan havalandırma ızgaralarından bir tanesi yerini performans verilerini gösteren bir ekrana bırakmış.

Kaputu altında büyük bir sürpriz olan otomobil hazırlanırken daha önce dÄHLer'in gittiği yol izlenmiş. N55 kodlu motor yerine M4'ün kaputu altında görev yapan S55'i seçen Manhart, 630 beygir güce ulaşarak daha önce M235i temelleri üzerine geliştirdiği aracı da sollamış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder