24 Haziran 2016 Cuma

VUHL 05RR


Sportif araçlardan söz edildiğinde aklımıza gelen ilk yer Meksika olmasa da ülkenin giderek ünlenen üreticisi VUHL yeni modeliyle dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor.

İsminden de anlaşılabileceği gibi 05 isimli modelin pist şartlarına daha uygun hale getirilmiş versiyonu olan 05RR, dikkat çekici aerodinamik paketi ve hafifletilmiş jantlarıyla öne çıkıyor. Camları ve kapıları bulunmayan otomobilin tavanı da yok.


İç mekanda tek parça yarış koltukları, karbon fiber yüzeyler, uzun bir vites kolu, şalterler ve çıplak bırakılmış metal yüzeylerin yanında yangın söndürme sistemi, Alcantara kaplı direksiyon simidi ve dört noktadan bağlantılı emniyet kemerleri bulunuyor.


Kaputu altında Ford raflarından alınan, turbo beslemeye sahip, 2.3 litre hacimli motor yer alan araç standart versiyonunda 285 beygir güç üretebilirken 05RR'da güç 385 beygire ulaşmış. 6 ileri vitesli, sıralı şanzımana sahip olan, 640 kg ağırlığındaki otomobil 0'dan 96 km/s sürate 2.7 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 257 km/s olarak açıklanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder