6 Haziran 2016 Pazartesi

Renault Twingo GT


Renault'nun sportif modellerinin sayısı artmaya devam ediyor. Fransız üreticinin arkadan motor ve arkadan itiş ikilisine sahip tek otomobili olan Twingo bu sefer güçlenen araç oldu.

Dışarıdan bakıldığında bu araca özel olan bakır gövde rengi, grafikler ve koyu renkli 17 inç çaplı jantlardan ayırt edilebilen otomobilin arka bölümünde de egzoz sisteminin çiftli çıkışı dikkat çekiyor.


Süspansiyon ve direksiyon sistemleri elden geçirilirken ESP'si de yeniden kalibre edilen otomobilin turbo beslemeye sahip olan 0.9 litre hacimli motoru 110 beygir güç, 170 Nm tork üretebiliyor. Arkadan itiş sistemine sahip olan Twingo GT'de manuel şanzıman standart olarak sunulacak.

3 yorum:

  1. Türkiyeye neden gelmez bu araç? Smart yüzünden mi onur bey?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bence Smart sayesinde gelmeli. Adamlar Smart gibi bir aracı o fiyatlara satabiliyorlarsa Twingo'nun müşteri bulmasında sorun çıkmaması lazım.

      Sil
    2. Benim gözümde açıkcası Renault'un mevcut ürün gamında en getirilmeye değer otomobil bu şu an. 0.9 litre vergi dostu hacim, arkadan motor - arkadan itiş, minicik hatchback otomobil. Kesin felaket keyiflidir.

      Sil