18 Nisan 2016 Pazartesi

Wimmer RS Volkswagen Polo R WRC Street


Üzerinde çalıştığı çeşitli süperspor otomobillerle dikkatleri üzerine çeken Wimmer RS'in bizlere bir sürprizi var. Üstelik bu küçük sürprizin sunduğu performans seviyesi de güçlendirilen diğer araçlardan eksik kalmıyor.

Dışarıdan bakıldığında gövde üzerinde kullanılan grafikler, hafifletilmiş 17 inç çaplı jantlar ve alçaltılmış süspansiyon sistemi gibi donanımlara sahip olduğu görülen aracın asıl farklılığı motor kaputu altında yaşanmış.


Hemen hemen her bölümünde değişiklik yapılan motor için sunulan modifikasyon kiti 10.200 Euro değerinde olsa da standart gücü neredeyse ikiye katlıyor. 420 beygir güç üretebilen otomobilin maksimum sürati 280 km/s'te sınırlandırılmış.

8 yorum:

  1. onur konu dışı soruyorum mazda 6 wagon 2.5 dizel mi yoksa OUTBACK 2.0 DİZEL mi Mazda 250 bin tl Subaru 200 bin . Sen olsan hangisini seçerdin ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle outback bu ikisi arasından . Mazdanını motoru 2.0 olsa zaten aynı fiyat olurdu o zaman zevkine göre seçer alırdın. Fakat şu şartlarda Subaru. Ama be kardeşim 200 bin TL'ye neler neler alınır diyenler oluyordur . Onlara outbackin yapamayacağı var mı diye sor .

      Sil
    2. İhtiyaçlara göre değişir derim. İkinci elde satış, offroad performansı ve iç mekan genişliği gibi şeyler önemliyse Subaru avantajlı. Tasarım ve performans konularındaysa Mazda önde.

      Sil
    3. Peki 4x4 sw yada geniş bagajlı sağlam be sorunsuz başka önerileriniz var mı forester ve cx-5 haricinde.

      Sil
    4. XC-70. Her yönden rakiplerinden üstün. Tabi fiyat olarakda daha pahalı ama (230) tam manasıyla tank gibi bi araç

      Sil
    5. Diesel zorunlu değilse XC70 olabilir gerçekten de.

      Sil
    6. Xc70 dizel 2.0 motorla satılıyor zaten

      Sil
    7. Dört tekerlekten çekişli değil 2 litre hacimli motorla donatılan.

      Sil