1 Nisan 2016 Cuma

Seat León STCC


1 Nisan haberlerinin ortalıkta dolandığı günde bazı ilginç gelişmeler de yaşanıyor. Buna en iyi örnek, İspanyol üretici Seat'ın C segmentinde yer alan modeli León'un İskandinavya'da yarışacak olan seçeneği oldu.


PWR Racing tarafından hazırlanan otomobilde genişletilmiş çamurluklar ve yan etekler, yenilenmiş tamponlar, 18 inç çaplı jantlar ve kaput gibi dikkat çeken yanları olsa da asıl ilginç şey aracın bir sedan olması. Arka bölümde deflektör ve dev spoilerin yanında bir de büyük difüzör görev yapıyor.

Önde 370, arkadaysa 360 mm çaplı fren disklerine sahip olan otomobil mekanik bir limitli kaydırmalı diferansiyele sahip. 3.5 litre hacimli v6 motor 420 beygir güç üretebilirken bu güç arka aksa 6 ileri vitesli sıralı şanzıman yardımıyla aktarılıyor.

5 yorum:

  1. seat bu tarz bir karoserle bmw 2 serisine rakip binek versiyon üretseydi bence büyük imaj yapardı

    YanıtlaSil
  2. bazen soruyorum kendime bu güzel yazılara neden bu kadar az yorum geliyor bu güzel içerik neden hakettiği değeri bulmuyor vs. diye . ama bir yorum için 2 saat resim seçilen link bile tıklatmayan yada yazıda bilmediğimiz birşeyi aratmak için yazamaya zorlayan bir siteye insanlar neden akın atsinki hemde artık bir kaç saniyede yorum atıp layk edebildikleri siteler var iken

    YanıtlaSil
  3. 5-6 senedir bu blogu takip ediyorum. Nadiren yorum yazıyorum, çünkü içerik doyurucu oluyor ve sorulacak soru kalmıyor. Bazen tasarımcılara kızarsam yazıyorum. Onur Bey -azımsanmayacak sayıdaki- takipçilerini basit bir sayaç sayesinde rahatlıkla görüyordur mutlaka. Takipçilerinin yorum yazmamasını buna bağlıyorum. Onur Bey'e de teşekkür edeyim madem bu kadar yazdım. Hoşça kalın.

    YanıtlaSil
  4. iyi de biz dışardan insanlar ne demiş diye merak ediyoruz keşke yorum özelliği daha akıcı olabilseymiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha akıcı olabiliyor olmasına da en son bot korumasını kaldırdığımda 200'ün üzerinde spam mesaj gelmişti bir günde. Sayfanın hit sayısı arttıkça malesef bu olaylarda da artış yaşanıyor. Benim de her gün 200+ mesaj silecek vaktim yok açıkçası. O nedenle biraz meşakatli mesaj girme durumu.

      Sil